НАЙСМАЧНІШИЙ БОРЩ – ВІД КОНОТОПСЬКОГО ПТУ!

З 7 по 9 липня у славному місті Конотоп відбувся вже традиційний патріотичний фестиваль “Конотопська битва”, присвячений 358-ій річниці перемоги війська під проводом гетьмана Івана Виговського у 1659 році.

У суботу 8 липня у центрі міста влаштували парад вишиванок. В українському одязі йшли діти та дорослі. У цей час тривали екскурсії в Конотопському музеї авіації. Там показали військовий одяг та техніку. На міському стадіоні влаштували змагання з лазертагу та страйкболу, навчальний курс з екіпіровки сучасного вояка. Місто заполонили концерти, виставки, майстер-класи, розважально-конкурсні програми.

А ще свято зібрало чимало поціновувачів національних страв. У міському парку пройшов фестиваль традиційної української кухні, а самефестиваль сала «Українськесало – символ сили та достатку» та командний конкурс на краще приготування борщу за креативним рецептом.4 команди змагалися, хто ж найкраще приготує найбільш шановану українцями страву.

Переможця виявили мешканці міста, які голосували за найсмачніший борщ. А він таким виявився у команди ДПТНЗ «Конотопське професійно-технічне училище». Тож вітаємо переможців конкурсу, які ще раз довели свою професійну майстерність, креативність  та працелюбність.

DSC_1630 бо DSC_1650

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »