Випускники ДПТНЗ «Роменське ВПУ» попрощалися з рідним училищем!

30 червня разом зібралася дружна родина ДПТНЗ «Роменське ВПУ»: учні, викладачі, майстри виробничого навчання, батьки, святкуючи випускний вечір.

Саме в цей святковий та урочистий день випускники отримали важливий документ в їхньому житті — про закінчення Роменського вищого професійного училища та здобуття робітничої професії.

Радісні, щасливі, з усмішками на вустах, а деякі зі сльозами на очах, адже вони прощаються з улюбленими викладачами, майстрами виробничого навчання, наставниками, своїми одногрупниками, у сяйві квітів та різнобарвного святкового вбрання, випускники покидали рідне училище, яке стало для них другою домівкою.

Зі святом їх вітали батьки, викладачі, класні керівники, які проводжали учнів у доросле самостійне життя. Усіх присутніх переповнювали емоції, слова вдячності та смуток прощання з навчальним закладом.

Позаду хвилюючий останній екзамен, захист дипломних робіт, світ пізнання та отримання знань і професійних навичок, а попереду — безліч можливостей для самореалізації, здійснення мрій і задумів, самостійне доросле життя.

Кращі з кращих були відзначені подяками та грамотами за активну участь у громадському житті навчального закладу, проведення волонтерської роботи та участь у різноманітних конкурсах, спортивних змаганнях, фестивалях.

Привітав випускників із закінченням Роменського ВПУ директор училища – Павло Помаран, який висловив впевненість, що в майбутньому учні знайдуть престижну роботу, будуть отримувати гідну заробітну плату, створять сім’ю, і все в їхньому житті буде складатися якнайкраще.

Щирі вітання прозвучали від міського голови Сергія Салатуна.

Побажав міцного здоров’я, сімейного благополуччя та здійсненні мрій настоятель храму Всіх Святих отець Димитрій Долгий.

З материнською настановою звернулася мама випускника, викладач Роменського ВПУ Тамара Литвин.

Щастя, успіхів по життю та лише позитивних емоцій побажала юнакам та дівчатам  класний керівник групи ПП-3 Надія Радчук.  

Музичні вітання в дарунок всім випускникам пролунали від артистів ДПТНЗ «Роменське ВПУ». А в запальних танцях закружляли вихованці хореграфічного колективу «Дивограй» МБК.

Після святкового концерту традиційно юнаки та дівчата випустили в небо повітряні різнокольорові кульки та голубів як символ прощання з дитинством.

Бажаємо випускникам ДПТНЗ «Роменське ВПУ» 2017 року успіхів у подальшому житті, натхнення, наполегливості та міцного здоров`я!

DSC_0583 DSC_0557 DSC_0137 DSC_0066 DSC_0033

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »