Школа молодого викладача продовжує роботу

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області на базі ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» 20.09.2017 проведено засідання Школи молодого викладача математики, фізики, інформатики. Учасників засідання привітав директор училища Денисенко Василь Миколайович.

Черкай Ганна Олексіївна, заступник директора з НР ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», презентувала навчальний заклад, ознайомила з досягненнями та планами на майбутнє.
Методист НМЦ ПТО у Сумській області Лабудько Валентина Семенівна ознайомила учасників семінару з планом роботи Школи молодого викладача, сформулювала мету роботи Школи, поставила перед кожним молодим спеціалістом конкретні завдання.
Лабудько Степан Пилипович, старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій СОІППО, ознайомив з питанням «STEM-освіта як засіб формування освітньо-пізнавальних якостей учнів», провів дискусію: STEM-освіта: «за» і «проти».
З метою подальшого вивчення питання STEM-освіти присутні викладачі працювали у блогах «Інтеграл», «Кварк», «Пошук».
На засіданні відбувся обмін досвідом з питань «Формування освітньо-пізнавальних якостей учнів на уроках математики за допомогою ігрових моментів» (Дзябенко Наталія Олександрівна, викладач математики І категорії ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»), «Формування дослідницьких навичок на уроках інформатики та інформаційних технологій» (Шульженко Валентина Володимирівна, викладач інформатики вищої категорії ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу).
Учасники засідання відвідали урок фізики з теми: «Змочування. Капілярні явища», який майстерно провела Яковенко Оксана Миколаївна, викладач фізики та астрономії вищої категорії ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу». На уроці були продемонстровані елементи упровадження STEM-освіти в навчальний процес. Присутні дали високу оцінку прийомам і методам, які використовувала викладач.
Підбиття підсумків заняття Школи відбулося у форматі «круглого столу», яке провела методист Лабудько Валентина Семенівна. Усі викладачі отримали матеріали з календарно-тематичного планування на 2017/2018 навчальний рік.

DSC01417 DSC01247

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »