Роменське ВПУ яскраво відзначило День міста

Наприкінці вересня славетне місто Ромни відзначає своє день народження. Це свято об’єднує усіх мешканців та гостей міста, і кожен відчуває себе частинкою великої щасливої родини.

З нагоди свята 16 вересня 2017 року в місті пройшло безліч різноманітних заходів, серед яких показові виступи спортсменів, «Свято морозива», «Караоке для дітей», перегляд фільму під відкритим небом «Червоний», виставка птахів та досягнень міста «Славімо Ромен», виставка-продаж виробів ужиткового мистецтва, ярмарок «Смакуймо разом» та багато інших. Усі — від малечі до дорослого міг знайти собі заняття до душі.

Педагогічний та учнівський колективи Роменського ВПУ також взяли активну участь у святкуванні Дня міста.

Курінь Роменського ВПУ, який розмістився на центральній площі, було видно та чути здалеку. Прикрашений у національному стилі він манив всіх відпочиваючих. Чого тут тільки не було – віз, корзина з осінніми дарами природи та усілякими наїдками, декоративний колодязь з лелекою, вишиті рушники, місточок з озером, дерев’яні грибки, старовинні глечики та навіть солом’яний бичок.

Як завжди, веселий, життєрадісний та співучий колектив училища запрошував на гостину гучними дзвінкоголосими піснями та щирими посмішками юнаків і дівчат, одягненими в яскраві українські костюми.

Різнокольорові вироби декоративно-ужиткового мистецтва, які створили своїми руками вихованці училищних гуртків, манили до себе креативністю, оригінальністю та різнобарв’ям.

Фотовиставка «Яскраве життя нашого рідного училища» закликала гостей та мешканців міста переглянути сторінки життя Роменського ВПУ, якому минулого року виповнилося 50 років. А про перебування учнів училища за кордоном в Словаччині під час проходження професійного стажування розказувала Президент Учнівської ради навчального закладу, яка особисто побувала в Європі, демонструючи знімки фотовиставки «Наші учні в Європі».

Показав свою творчість учнівський колектив училища, приготувавши осінні композиції з овочів, фруктів, зелені, квітів, які вражали різноманіттям та фантазією.

Радісні та завжди усміхнені дівчата-продавці запрошували жителів та гостей міста придбати товари народного вжитку.

А вмілі на всі руки кухарі демонстрували майстер-клас по оздобленню пряників та печива.

Подарунки на будь-який смак отримав кожен учасник безпрограшної лотереї, яку провели члени Учнівської ради навчального закладу.

Свої таланти та музичні надбання продемонстрували учні вокального та драматичного гуртка навчального закладу.

Все це і багато чого іншого стало окрасою куреню Роменського ВПУ.

Завітали на гостину і почесні гості: заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко, міський голова Сергій Салатун, заступники міського голови, керівники й представники управлінь, відділів виконавчого комітету Роменської міської ради, члени виконавчого комітету, депутати Роменської міської ради, яких зустріли з щирими обіймами та пам’ятними подарунками.

Святкування Дня міста пройшло грандіозно та емоційно. А колектив Роменського ВПУ вкотре отримав задоволення та приємні враження від розваг та цікавих зустрічей у колі великої дружньої училищної сім’ї.

Хай квітне наше рідне місто Ромни!

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »