«Ландшафтний дизайн» у ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти»

Ось і розпочався новий навчальний рік. ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» радо зустрів своїх учнів, ретельно підготувавшись до навчального процесу: влітку було відремонтовано кабінети, майстерні, лабораторії та фойє основного приміщення. Але справжньою окрасою нашого закладу стала прилегла нам територія з оновленими за сучасним дизайном квітниками.

Усі наші клумби милують око різнобарв’ям та розмаїттю квітів. А центральний квітник, який знаходиться посеред подвір’я, за дизайнерським задумом оздоблено корою, що придало клумбі оригінального вигляду.
Біля актової зали, стіни якої вже повністю розписані технікою «мурал», було розбито триярусний квітник, кожний ярус якого огороджений плетеним тином та засаджений різнокольоровими квітами. Такий незвичний підхід до облаштування квітників викликаний впровадженням нової професії «ландшафтний дизайн», за якою незабаром у нашому закладі проводитиметься ліцензування.
Працівники нашого закладу не збираються зупинятися на досягнутому, адже професія «ландшафтний дизайн» передбачає собою креативний підхід до облаштування прилеглої території. І тому в планах нашого навчального закладу зробити свою територію найкращою в місті, а, можливо, й в області.

IMG_2017-09-15_111626_HDR IMG_2017-09-15_110237_HDR IMG_2017-09-15_110816_HDR

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »