Створення сучасного комплексно-методичного забезпечення навчального процесу на основі інформаційних технологій

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області 19.09.2017 проведено засідання творчої групи викладачів та майстрів виробничого навчання за професіями «Продавець продовольчих товарів» та «Манікюрник» з теми «Створення сучасного комплексно-методичного забезпечення навчального процесу на основі інформаційних технологій».

До співпраці було залучено державні навчальні заклади професійно-технічної освіти Сумщини: Лебединське вище професійне училище лісового господарства, Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, Роменське вище професійне училище, Недригайлівське вище професійне училище, Шосткинський центр ПТО, Конотопський професійний ліцей, Сумський центр ПТО державної служби зайнятості.
Олена Темченко, методист НМЦ ПТО у Сумській області, розкрила питання щодо теоретичного обґрунтування впровадження електронних засобів навчання в діяльності сучасного викладача професійно-теоретичної підготовки та майстра виробничого навчання закладів професійної освіти.
Юлія Висоцька, методист НМЦ ПТО у Сумській області, ознайомила присутніх з методикою застосування інформаційно-комунікаційних технологій у діяльності педагога професійного навчання.
Ірина Смирова, методист НМЦ ПТО у Сумській області, презентувала проект віртуального комплексно-методичного забезпечення професійної підготовки за професією «Продавець продовольчих товарів».
У рамках засідання Світлана Полуян, викладач Роменського вищого професійного училища, представила:
— розробку робочого зошита з предмета «Організація і технологія торговельних процесів» для учнів, що навчаються за професією «Продавець продовольчих товарів»;
— робочий зошит з виробничого навчання з теми «Робота на РРО» за професією «Продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів» (розробники: Галина Товстоп’ят та Марія Демченко, майстри виробничого навчання Роменського вищого професійного училища).
Під час «круглого столу» методисти НМЦ ПТО ознайомили присутніх з планом роботи творчих груп, завданнями на 2017-2018 навчальний рік, нормативно-правовим та навчально-методичним забезпечення викладачів і майстрів виробничого навчання та основними вимогами щодо складання планування навчально-виробничого процесу. Також члени творчих груп опрацювали матеріали відповідно до розробленої моделі науково-методичного супроводу навчання за професіями «Продавець продовольчих товарів» та «Манікюрник».
IMG_8389 IMG_8415 IMG_8409 IMG_8397 IMG_8378

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »