День учнівського самоврядування у ДНЗ «Шосткинський центр ПТО»

29 вересня, напередодні Дня працівників освіти, учні ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» організували викладачам справжнє свято: провели День учнівського самоврядування, до якого поставилися серйозно.

Кращі учні виконували обов’язки викладачів та майстрів виробничого навчання: проводили уроки зі спецпредметів, загальноосвітніх предметів та з виробничого навчання. Учні хвилювалися, адже потрібно було підготувати теоретичний матеріал, вивчити схеми проведення уроків, досконало знати охорону праці та техніку безпеки.
Після проведення уроків учні-викладачі зрозуміли, що робота педагога є важкою, але цікавою та потребує щоденної підготовки, великих знань, досвіду, витримки, впевненості, умілого підходу до учнів та терпіння.
Після навчального процесу всі працівники були запрошені на святковий концерт, під час якого директор Лазарєва Тетяна Федорівна привітала колектив з Днем працівника освіти, передала вітання від Голови обласної Державної адміністрації Клочка М.О. та директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробової В.П., вручила нашим педагогам грамоти й подяки.
Усі присутні залишилися задоволеними, поверталися додому в гарному настрої, викликаному позитивними враженнями від цього дня.

IMG_9647 IMG_9557 IMG_9546

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »