«Доброта» для учнів-переселенців

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області спільно з Сумською обласною Асоціацією педагогів-християн 02 листопада 2017 року на базі Державного навчального закладу «Сумський центр харчових технологій торгівлі та ресторанного сервісу» проведено просвітницько-благодійну акцію «Доброта» з наданням благодійної допомоги 19 учням-переселенцям зони АТО та дітям-сиротам.

Валерія Докторович, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, акцентувала увагу  на тому, що доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі і біді – це в характері нашого народу. Життя – це  безперервні іспити на добро і зло. Усе в нашому житті починається з вибору. Цих істин не вчать високі школи, цих істин вчить життя. Поспішаймо робити добро! Поспішаймо міняти себе. Учімося розуміти життя, розуміти випробовування, печалі, розуміти дихання усього живого.

Член Сумської обласної Асоціації педагогів-християн Тетяна Гужвенко провела тренінг за програмою «Відродження» теми «Мистецтво спілкування».

Учасникам тренінгу запропоновано висловити свої враження від проведеного заходу. Найцікавіший із відгуків такий: «Після тренінгу в мене залишилось багато позитивних вражень, я хочу змінити щось у собі».

20171102_151826 20171102_150505 Изображение 008

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »