Один день в армії

У цей час, коли країна перебуває в стадії неоголошеної війни, набуває особливої актуальності військово-патріотичне виховання молоді.
У рамках обласного проекту «Молодий патріот» 07 листопада 2017 року учні ДНЗ «Сумське ВПУ будівництва та автотранспорту», «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» взяли участь у заході військово-патріотичного спрямування «Один день в армії», що проведено на базі 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади військової частини А14767.

Учні навчальних закладів мали змогу не віртуально, а по-справжньому прожити день воїна Збройних Сил України.
Учні побачили стрілецьку зброю та мали можливість позмагатися у збиранні, розбиранні автомата, умови проживання військовослужбовців строкової служби, місце несення служби добовим нарядом, навчально-матеріальну базу спортивного комплексу «Олімп», місце харчування особового складу частини.
У цей день учні взяли участь в естафетах, змаганнях, проведених інструкторами військової частини, позмагалися у швидкості застилання ліжок, мали можливість скуштувати солдатську кашу.
З метою формування морально-бойових якостей, які необхідні під час дій в екстремальних умовах, показано рекламно-агітаційний ролик про перевагу військової служби за контрактом.
В актовій залі військової частини учасники заходу переглянули відеофільм про участь 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади в зоні АТО.

Безымянный 1 Безымянный 2 Безымянный 4 Безымянный 5 Безымянный 6

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »