«Снігова королева – 2017» перебувала у ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг»

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Снігова королева – 2017» відбувся 08 листопада 2017 року на базі ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг». Захід такого масштабу – чудова нагода залучитися до свята перукарського мистецтва, побачити шоу-показ зачісок та сучасних моделей одягу, особисто познайомитись з гостями та учасниками конкурсу. Дев’ятнадцять учасників 4 професійно-технічних навчальних закладів області змагалися з перукарського мистецтва у стилі «Стиляги».

Щороку Всеукраїнський конкурс «Снігова королева» – це унікальна можливість для починаючих майстрів проявити свою креативність і талант, розвиватися і досягати більшого з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, культурного та естетичного їх виховання, просування молодих талантів, заохочення до нових перемог та створення незабутньої творчої атмосфери для професійного спілкування учасників та гостей конкурсу.
Почесними гостями конкурсу були: Вікторія Гробова, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Наталія Самойленко, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, Ірина Фурдило, директор салону краси «Ірен», Ірина Стогній, арт-директор Академії краси.
Оцінювало учасниць найсправедливіше, незаангажоване, в міру суворе журі:
Зоя Сотник, головний спеціаліст відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Сумської міської ради;
Оксана Лопатка, технолог-експерт, технолог-консультант компанії «Estel»;
Олена Піпоть, технолог-експерт, регіональний тренер компанії Estel, викладач Estel Kiev Studio.
За підсумками конкурсу:
ІІІ місце посіла Савченко Катерина, учениця ДПТНЗ «Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг»;
ІІ місце – Міхалева Катерина, учениця ДНЗ «Глухівське вище професійне училище».
Перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу «Снігова королева–2017» у стилі «Стиляги» виборола Потомаха Катерина, учениця ДПТНЗ «Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг».
Організатори конкурсу Світлана Оксенчук, директор мережі салонів Fusion, та Іван Оксенчук, головний організатор та дистриб’ютор Estel, нагородили учасників конкурсу, директорів навчальних закладів ПТО дипломами та цінними подарунками.
Переможець регіонального напівфіналу буде брати участь у фіналі конкурсу «Снігова королева – 2017», який відбудеться в м. Київ.

DSC_3425 DSC_3333 DSC_3502 DSC_3175 DSC_1341 DSC_1403 Безымянный

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »