Відбувся обмін досвідом лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Північного округу

Державний навчальний заклад «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» 30 листопада 2017 року гостинно зустрічав лідерів учнівського самоврядування Північного округу. Юних активістів вітала директор навчального закладу Тетяна Лазарєва. Практичний психолог Алла Гоголь з учнями провела практичне заняття з елементами тренінгу «Лідер – хто він? Який він?»

Під час дискусії лідери обміняли досвідом щодо впровадження проектів у навчальних закладах. У пошуках рішення реалізації обласного проекту «Змінимо майбутнє на краще» Наталія Бандура, лідер учнівського самоврядування Зноб-Новгородського професійного аграрного ліцею, зауважила, що передусім необхідно розпочинати з себе. Кожна людина має бути позитивним прикладом для інших, неможливо залишатися байдужими до дій, що не відповідають загальнолюдським нормам.

Амбіційно налаштована молодь готова працювати й об’єднувати навколо себе однодумців для реалізації задумів.

Рішенням зборів було й надалі впроваджувати акції із благоустрою територій та дотриманню чистоти прилеглих територій, проводити благодійні акції, направлені на допомогу людям з інвалідністю, дітям незахищених категорій, сім’ям та учасникам бойових дій.

IMG_20171130_104828 IMG_20171130_112958 IMG_20171130_113038

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »