У Роменському вищому професійному училищі пройшов Тиждень учнівського самоврядування

1 грудня в Роменському ВПУ стартував Тиждень учнівського самоврядування.

Розпочали Тиждень проведенням акції «Червона стрічка», приуроченої до Дня порозуміння з ВІЛ-інфікованими. Активісти училища роздавали учнівському та педагогічному колективам червоні стрічки – символи боротьби зі СНІДом та закликали бути толерантними з ВІЛ-інфікованими людьми. Крім того, члени Учнівської ради підготували пам’ятки, метою яких є інформування учнів навчального закладу про можливі шляхи передачі ВІЛ-інфекції та засоби захисту.

Конкурс стінгазет

4 грудня 2017 року за участі активістів усіх груп навчального закладу пройшов конкурс стінгазет. Цього року учні були більш креативними,  створивши відеостіннівки, які можна було переглянути на телевізорі на першому поверсі училища. Лідери навчального закладу представили своє учнівське життя і громадську діяльність протягом останнього навчального року.

«Як покращити роботу учнівського самоврядування?»

Аби краще спланувати свою діяльність на наступний рік, розробити нові заходи й акції лідери Учнівської ради провели серед своїх однолітків соціальне опитування «Як покращити роботу учнівського самоврядування?».

«Міняємо цигарки на цукерки»

5 грудня 2017 року центром здорового способу життя Учнівської ради проведено акцію «Міняємо цигарки на цукерки», під час якої юнаки та дівчата мали змогу обміняти цигарки, що є смертельною небезпекою для організму молодої людини, на солодке здорове життя у вигляді цукерки. У процесі заходу члени Учнівської ради розповідали про шкідливість нікотинової залежності та її негативний вплив на здоров’я людини. Це отримало позитивні відгуки, й, можливо, підштовхнуло когось до рішення позбавитися пагубної звички.

«Дерево здоров’я»

Також цього дня активісти провели акцію «Дерево здоров’я», метою якої було привернення уваги молоді на найголовніше в житті будь-якої людини, а особливо підлітка – це здоров’я. Члени Учнівської ради розповідали учням навчального закладу як важливо бути здоровим та фізично повноцінним, та закликали вести здоровий спосіб життя. У свою чергу, учні Роменського ВПУ висловлювали свою думку з приводу даного питання, розміщуючи свої визначення «Здоров’я – це…» на символічному «Дереві здоров’я».

Звітно-виборча конференція

Продовжився Тиждень учнівського самоврядування в ДПТНЗ «Роменське ВПУ» проведенням звітно-виборчої конференції, яка пройшла 7 грудня 2017 року.

Згідно порядку денного було заслухано звіт Учнівської ради за 2016-2017 навчальний рік, про здобутки, які були досягнуто в 2016-2017 навчальному році, прозвітували голови відповідних центрів учнівського самоврядування. У ході звітно-виборчої конференції було обрано новий склад Учнівської ради.

«Училище – наша дружня родина»

За участі лідерів учнівського самоврядування та педагогічного складу в рамках Тижня проведено спортивно-розважальну програму «Училище – наша дружня родина». За звання переможця змагалися команди викладачів «Обана» та команда учнів «Чемпіони».

Веселі й жартівливі спортивні змагання, конкурси, ігри розважили, додали заряду енергії та викликали бурю позитивних емоцій в усіх учасників та присутніх у спортивній залі. Силу, спритність, кмітливість, швидкість, витриманість та ерудованість проявили учасники обох команд під час різноманітних спортивно-розважальних конкурсів.

У результаті перемогла команда учнів «Чемпіони».

Учасників спортивно-розважальної програми було нагороджено смачними призами, які надав батьківський комітет навчального закладу.

«Уся влада – учнівським радам!»

У День місцевого самоврядування в училищі пройшла акція «Уся влада – учнівським радам!».

Учні на власному прикладі переконалися як не просто бути дорослим. Тож учні Роменського ВПУ на кілька годин помінялися ролями з викладачами.

Потурбувалися активісти Учнівської ради і про адміністрацію навчального закладу, замінивши їх у виконанні посадових обов’язків.

Гарно справилися зі своїми обов’язками новий директор навчального закладу Овчаренко Руслан, заступник директора з навчально-виховної роботи Олексенко Галина, заступник директора з навчально-методичної роботи Стрижевська Олександра, заступник директора з навчально-виробничої роботи Сидоренко Діана, новий охоронець Ісаєва Олександра, шеф-кухар Штома Роман, новий керівник фізичного виховання Кваша Євгеній, старший майстер Ткаченко Тетяна, завідуюча практикою Зленко Аліна, завгосп Гудименко Михайло, методист Ткаченко Дмитро, головний бухгалтер – Шекеря Анастасія та бухгалтер – Кулик Владислав.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »