Он-лайн засідання творчих груп викладачів та майстрів виробничого навчання за професіями легкої промисловості, сфери торгівлі та послуг

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області 21 грудня 2017 року проведено чергове он-лайн засідання творчих груп викладачів та майстрів виробничого навчання за професіями легкої промисловості, сфери торгівлі та послуг.

У online-спілкуванні брало участь 25 педагогічних працівників із 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини.

Питання щодо доцільності розробки нових систем і технологій навчання, створення і використання електронних засобів навчання в діяльності педагога закладу професійної (професійно-технічної) освіти розкрила Олена Темченко, методист НМЦ ПТО у Сумській області, та наголосила, що сучасне комплексно-методичне забезпечення – шлях до підвищення професійної компетентності педагогічних працівників.

Ірина Смирова, методист НМЦ ПТО у Сумській області, презентувала результати роботи творчих груп над проектом «Методика розробки та створення віртуального комплексно-методичного забезпечення професійної підготовки за професіями «Продавець продовольчих товарів», «Манікюрник», акцентувала увагу присутніх, що використання комплексно-методичного забезпечення сприяє інтенсифікації навчального процесу та реалізації ефективного поєднання нових і традиційних технологій навчання.

Методист НМЦ ПТО у Сумській області Юлія Висоцька ознайомила присутніх із проектом наказу «Про проведення ІІ етапу (обласного) Всеукраїнських учнівських олімпіад серед учнів державних професійно-технічних навчальних закладів і міжшкільних навчально-виробничих комбінатів зі спеціальних дисциплін».

У рамках заходу обговорено робочий зошит «Робота на реєстраторах розрахункових операцій» за професіями «Продавець продовольчих товарів», «Продавець  непродовольчих товарів», представлений Галиною Товстоп’ят та Марією Демченко, майстрами виробничого навчання Роменського вищого професійного училища.

Під час засідання у форматі «круглого столу» було розглянуто орієнтовні варіанти олімпіадних завдань зі спеціальних дисциплін та тестових завдань теоретичного туру ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності з професій «Продавець продовольчих товарів» та «Кравець».

IMAG1186

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »