Он-лайн засідання творчої групи викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання з професій будівельного напрямку

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області 20 грудня 2017 року проведено засідання творчої групи викладачів та майстрів виробничого навчання з професій будівельного профілю в он-лайн режимі.

Метою засідання було розгляд орієнтовних варіантів олімпіадних завдань за професіями «Муляр», «Штукатур» та тестових завдань теоретичного туру конкурсу фахової майстерності з професії «Муляр», що підготовлені членами творчої групи.

Віта Лубинець, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, проінформувала про проведення у лютому 2018 року ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійної (професійно-технічної) освіти.

Викладачі спецдисциплін Віра Логвіненко з професії «Муляр», Сергій Папка та Світлана Шевченко з професії «Штукатур» на засідання творчої групи представили власні розробки завдань.

При обговоренні наданих пропозицій з професії «Штукатур» та «Муляр» творча група приділила особливу увагу питанням за рівневою складністю. Було враховано пропозиції викладача Лариси Савченко, методиста Віти Лубинець та майстра виробничого навчання Євгенії Пилипенко щодо відповідності питань до сучасних вимог будівельної галузі не менше 25-30% від загалу.

Учасниками творчої групи запропоновано додати до питань технологічну послідовність затирання поверхні та виконання фасок, облаштування поверхонь гіпсокартонними листами.

З власними напрацюваннями з професії «Муляр» ознайомила викладач спецдисциплін Віра Логвіненко. Членами творчої групи внесено пропозицію щодо включення до змісту питання виконання цегляної кладки кутів.

Також обговорено орієнтовні варіанти тестових завдань теоретичного курсу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійної (професійно-технічної) освіти.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »