Новорічні віншування

Від Миколая й до Хрещення святкує вся Україна. З найкращими і найщирішими побажаннями ходять у гості сім’ями, хрещеники несуть Вечерю на Свят- Вечір своїм хрещеним-батькам, на Різдво – діти колядують, на Меланку – щедрують, а на Василя – посівають. Одним словом,  — віншують. 

У ДПТНЗ «Синівський професійний аграрний ліцей» щорічно проводяться зимові віншування. У них беруть участь учні всіх груп закладу.  Різноманітність постановок цих привітань була досить широкою. За жеребкуванням визначили черговість виступів груп.

Чого тільки ми не бачили на цьому заході! Тут були й українські колядники, юнаки з дівчатами, і щедрувальники. Вони й зорю носили, і Козу водили, і в костюмах за професіями виступали. Ще глядачі найкращі побажання в Рік Новий почули, а юнаки засіяли зерном і цукерками.  Сучасні авторські постановки захоплювали нас.

Це була конкурсна програма, тож, як і годиться, журі обрало кращих з кращих. Ними стали:  

          ІІІ місце – учні групи №33;

           ІІ місце —  учні групи №13;

          І місце – учні групи №23.

Велику допомогу у підготовці учням-переможцям надали їх наставники: Негроєнко В.М., Руденко Л. М., Лагутіна Л. І., Подоляк О. М., Івашина Т.О. і, звичайно, кожній групі – наставники цих учнів, бо ж усі вони достойно виступили  й щиро привітали з Новорічними святами не тільки  присутніх у залі, а й тих, хто боронить кордони нашої неньки-України, щоб ми могли в мирі й спокої  зустрічати, святкувати й проводжати ці свята.

                                     Хай мир панує у кожній оселі,

                                    Будьте здорові, будьте веселі!

                                                                                             Зима Діана, учениця

                                                                                             32 групи  ДПТНЗ               

                                                                                             «Синівський ПАЛ»

Изображение 013

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »