Вітаємо лауреатa Всеукраїнського конкурсу учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»!

У рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» та за сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини протягом березня-грудня 2017 року Українською Гельсінською Спілкою з прав людини проведено Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності» та конкурс навчально-методичних розробок вчителів.

Метою конкурсу є поширення інформації про права людини, активізація інтересу учнівської молоді до актуальних питань у сфері прав людини, виявлення та стимулювання творчо обдарованої молоді, стимулювання до прояву активної життєвої позиції, формування в українському суспільстві поваги до загальнолюдських цінностей.

На Конкурс надійшло близько 700 робіт учнівських есе з усіх регіонів України та 112 методичних розробок.  У заході брало участь 17 учнів із 12 закладів професійно-технічної освіти Сумщини.

За оцінкою журі Всеукраїнського конкурсу  Гончаренко Дар’я, учениця ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» (викладач Петровський Сергій Григорович) стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»

Висловлюємо щиру вдячність учасниці конкурсу, викладачу за зацікавленість і небайдужість до актуальних питань з прав людини, прояв активної життєвої позиції та вітаємо з нагородою!

есе 6

1

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »