Упроваджуємо інтегроване навчання при підготовці кваліфікованих робітників за професіями «Кухар», «Кондитер»

На базі Сумського хіміко-технологічного центру ПТО 5 лютого 2018 року проведено засідання проектної команди проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників за професіями «Кухар», «Кондитер».

Під час засідання у форматі «круглого столу»  члени проектної команди ознайомилися та обговорили план організаційних заходів у рамках реалізації проекту на  2018 рік.  Зауважимо, що учасниками проектної команди є і представники соціальних партнерів.

У ході підготовчого етапу проекту було проведено моніторинг закладів ресторанного господарства Сумщини, де готують страви української кухні. Викладачі спецдисциплін Шосткинського вищого професійного училища, Охтирського центру ПТО,  Роменського вищого професійного училища, Лебединського вищого професійного училища лісового господарства  поділились результатом роботи в цьому напрямі з колегами.

У рамках засідання присутні відвідали позаурочний захід з елементами інтеграції «Битва українського бутерброда та іноземця-сандвіча»,   ознайомилися з комплексно-методичним забезпеченням кабінетів іноземної мови, професійно-теоретичної підготовки,  кухні-лабораторії за професіями «Кухар», «Кондитер».

Визначаючи проміжні результати підготовчого етапу, учасники спілкування наголосили на актуальності досліджуваного питання та окреслили подальші задачі реалізації проекту.

IMG_4654IMG_4656

IMG_4681

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »