Розробляємо обласну програму факультативного курсу

Творча група викладачів курсів духовно-морального спрямування  6 лютого 2018 року збиралася для розробки обласної програми факультативного курсу «Основи християнської етики» для закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Актуальність розробки цієї програми визвано тим, що на сьогодні молодим людям в час постійного оновлення інформації інколи не достатньо просто вірити, вони хочуть бачити реальні факти, які педагоги можуть  показати на заняттях факультативу. У ході обговорення визначено основну тематику занять найбільш актуальлих для учнів І-ІІ курсу.

Під час засідання сплановано роботу творчої групи та обговорено участь її членів у проведенні обласного засідання у форматі «круглого столу» з теми «Відсутність батька: наслідки та шляхи подолання», що відбудеться     20 березня 2018 року.

Для використання в роботі учасникам засідання було надано методичні матеріали, що грунтуються на науковому досвіді і духовному шляху вчених, котрі прийшли до Бога і ствердилися у вірі, вивчаючи наукові факти, а також історичні свідчення про Ісуса Христа.

https://drive.google.com/open?id=1Ny3EuY7j5dAs1UZTLAyjdlVKCGy_cEgG

 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »