Вічна пам’ять хоробрим серцям

Уже майже 4 роки на Сході нашої держави відбувається антитерористична операція, гинуть найкращі українці, цвіт нації. Серед них – наші земляки, які, не замислюючись, пішли боронити рідну землю.
Багатьом із них, на жаль, не судилося повернутися живими. Вони полягли навіки. Серед них і колишні учні Конотопського професійно-технічного училища Сусло Михайло, Ровний Олександр, Самусь Геннадій.

2 лютого 2018 року в стінах навчального закладу відбулася лінійка-реквієм, присвячена річниці загибелі випускника училища Геннадія Самуся. Аби вшанувати пам’ять героя, що віддав своє життя за нас з вами, за рідну землю, за майбутнє на загальноучилищній лінійці зібралися працівники училища, педагоги, учні.
До щему в серці звучали слова ведучих про життя і смерть героя. Вразив силою і глибиною виступ учениці групи № 5 Тетяни Єпішко, яка заспівала пісню «Білі лебеді у небесах» з репертуару української співачки Христини Панасюк, зі сльозами на очах слухали вірш Світлани Моренець «А матері чекають» у виконанні першокурсниці Ганни Ющенко.
Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять загиблих в зоні АТО, героїв Небесної Сотні і всіх українців, які віддали своє життя за самостійність і незалежність України.
Ми пишаємося тим, що наша Батьківщина, переживаючи найважчі випробування не кориться, не здається. І все це завдяки таким героям, як Геннадій, Михайло, Сашко… І, якщо ми хочемо бути справжніми громадянами своєї Батьківщини, ми повинні зрозуміти і поважити один одного, намагатися жити однією родиною задля щастя і злагоди в усій нашій великій країні. Бо ми всі – українці. А ще нам треба пам’ятати…

Страшенно важко, що настав той час,
Коли мою країну роздирають.
Та ми, Герої, не забудем, Вас
Тому, що в нас ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

6 5

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »