Шосткинський центр професійно-технічної освіти отримав нагороди за популяризацію власного педагогічного досвіду

Державний навчальний заклад «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» 12 лютого 2018 року був нагороджений Почесним дипломом за популяризацію педагогічного досвіду від освітнього сайту Освіта.UA та видавництва «Плеяди», а директор Тетяна Лазарєва отримала іменну Подяку за сприяння розповсюдженню педагогічного досвіду педагогами закладу.

Таких нагород колектив і директор начального закладу було удостоєно завдяки інноваційній роботі викладачів. Педагоги Шосткинського центру ПТО постійно працюють над покращенням навчального процесу, беруть участь у різноманітних заходах, посідають призові місця на різних конкурсах. Підтвердженням цього є неодноразові перемоги колективу в конкурсах-виставках «Інноватика в сучасній освіті» (остання перемога в листопаді 2017 р.) та «Сучасні заклади освіти».

На думку викладачів Шосткинського центру ПТО, справжній педагог повинен працювати на майбутнє, випереджати свій час. Саме тому вони постійно вдосконалюють свою педагогічну майстерність, знайомляться з новими технологіями навчання, застосовують їх у своїй роботі. Викладачі постійно друкуються зі своїми педагогічними наробками на різноманітних інтернет-ресурсах, у пресі, про що мають відповідні дипломи, грамоти, сертифікати. Двоє викладачів закладу Кузьменко Н.М. та Рожкова О.В. у січні цього року отримали від освітнього сайту Освіта.UA та видавництва «Плеяди» особливу відзнаку – спеціальний диплом за узагальнення та популяризацію найкращого педагогічного досвіду освітян України. Викладачі Кірік І.М. та Мехедок І.О. брали участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Модернізація та наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку суспільства і технологій», яка була організована Національною академією педагогічних наук України, Інститутом інноваційної освіти та відбувалася 27-28 січня 2018 року в          м. Київ. Їхні роботи були гідно оцінені організаторами та надруковані у збірнику конференції, а викладачі нагороджені іменними сертифікатами.

Як вважає директор ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» Тетяна Лазарєва, сучасний педагог повинен обов’язково володіти інноваційними технологіями та охоче ділитися зі своїми колегами. Тільки викладач, який йде в ногу з часом, здатний зрозуміти своїх учнів і бути їм цікавим.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »