Оновлюємо зміст і форми виховної роботи

Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області запропоновано закладам професійної освіти опрацювати нові технології виховної роботи відповідно до викликів сьогодення. Це стало темою обговорення на семінарі за участю заступників директорів з навчально-виховної роботи 14 лютого 2018 року, що відбувся на базі Сумського центру ПТО з дизайну та сфери послуг.

Під час семінару окреслено діяльність заступників директорів в рамках оновлення роботи бібліотек, щодо запровадження проектної діяльності в напрямі національно-патріотичного виховання молоді, створення центрів розвитку кар’єри та отримали необхідний інструментарій щодо ефективного підвищення професійної кваліфікації.
Учасники семінару стали учасниками триденного тренінгу за програмою «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», під час якого пройшли шлях від знайомства з програмою, де обговорили масштаби, групи ризику, основні причини та наслідки торгівлі людьми, через опрацювання тематичних блоків «Ставлення до себе, до інших, діяльності, навколишнього світу» до розробки алгоритму впровадження програми в закладі освіти.
Під час засідання у форматі «круглого столу» освітяни обмінялися досвідом вирішення нагальних проблем заступника директора з навчально-виховної роботи, скоригували плани роботи на 2018 рік.
По завершенню заходу учасники семінару «Зміни в освіті як фактор оновлення змісту і форм виховної роботи в закладах професійної освіти», тренінгу за програмою «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» отримали сертифікати.

?

?

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »