Кращим учням закладів професійної освіти вручили стипендії голови Сумської облдержадміністрації

У приміщенні малої зали засідань Сумської обласної ради голова обласної державної адміністрації Микола Клочко 20 лютого 2018 року вручив стипендії 45 обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, активістам учнівського самоврядування, серед яких 5 учнів закладів професійної освіти.

«Ця стипендія – інвестиція в майбутнє. Адже, сьогодні ми вшановуємо та відзначаємо винагородою молоду еліту Сумщини, яка ставить амбітні цілі і впевнено їх досягає. В умовах сучасного життя, що швидко змінюється, інтелект є найбільшою цінністю суспільства», – такими словами привітав присутніх очільник області.
У відповідь зі словами вдячності до голови обласної державної адміністрації, наставників та батьків звернувся учень Роменського вищого професійного училища Руслан Овчаренко: «Дякую, що ви підтримуєте учнівську молодь, заохочуєте нас до нових творчих досягнень, ми відчуваємо вашу турботу і вважаємо, що тим самим ви робите великий внесок у розвиток нашої маленької батьківщини – Сумщини. Я пишаюсь тим, що навчаюся в закладі професійної освіти, де здобуваю робітничу професію. Я переконаний, що висококваліфіковані робітники – це і є майбутнє України».
Вітаємо наших учнів із високою нагородою за їх кропітку працю, бажаємо творчого натхнення, прагнення до перемог, не зупинятися на досягнутому і жити з вірою в завтрашній день!

DSC_00750 DSC_00620 (9) DSC_00390

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »