Місце зустрічі із Шосткинським ВПУ на станції «Кулінарна»

Ознайомитися з професією «Кухар, кондитер» учні закладів освіти      м. Шостка мали можливість, відвідавши станцію «Кулінарна», під час квесту «Містечко майстрів»  у місцевому «Арт-центрі»

На станції «Кулінарна» дитячі команди проходили теоретичний та практичний тури протягом 7 хвилин.

Під час теоретичного туру команди відповідали на серйозні та гумористичні питання на кулінарну тематику, за правильні відповіді діти отримували винагороду.

Практичний тур передбачав воркшоп по приготуванню бутербродів. Із запропонованих компонентів учасники готували 2 авторських бутерброди і придумати їм оригінальну назву. Досвідчені майстри виробничого навчання училища Ніна Блажева та Світлана Антоневич спрямовували роботу команд, пояснюючи їм основні правила поєднання компонентів.

Діти з ентузіазмом відповідали на питання та із захопленням і завзяттям створювали свої «шедеври»! Деякі учасники робили це майже професійно.

Станція «Кулінарна» Шосткинського вищого училища була найпопулярнішою серед усіх площадок квесту. Сподіваємося, що такий захід допоможе учням шкіл зорієнтуватися у виборі професії у майбутньому.

IMG_1751 IMG_1768 IMG_1769 IMG_1753

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »