Навчання і перевірку знань працівників із питань охорони праці та безпеки життєдіяльності проведено в Роменському вищому професійному училищі

Навчання з питань охорони праці — це навчання працівників із метою отримання необхідних знань і навичок з питань охорони праці та безпечного ведення робіт. Навчання і перевірка знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в закладі освіти здійснюється відповідно до положень, затверджених відповідними нормативно-правовими актами Міністерства освіти і науки України.

Наприкінці березня 2018 року в Роменському вищому професійному училищі проведено навчання та здійснено комісією з перевірки знань з питань охорони праці перевірку знань працівників із питань охорони праці.

Програмою навчань для працівників навчального закладу передбачено вивчення законодавчих актів із охорони праці, питань вибухобезпеки, пожежної безпеки, електробезпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, надання першої (домедичної) допомоги потерпілим, профілактики та ліквідації наслідків аварій і безпеки праці в галузі.

Під час проведення навчання окреслено питання управління охороною праці та створення безпечних умов життєдіяльності учасників освітнього процесу. Наголошено, що охорона праці та створення безпечних умов життєдіяльності учасників освітнього процесу – це добре продумана, дієва і результативна робота педагогічного колективу, один із найважливіших аспектів управління, спрямований на бездоганне виконання посадових обов’язків працівниками і правил для учнів, ознайомлення з принципами і способами захисту від небезпечних ситуацій у повсякденному житті та надзвичайних умовах, знання про відповідальність за порушення правопорядку; навчання передбачення результатів своєї небезпечної поведінки на всіх етапах реального життя і праці; профілактику шкідливих звичок, своєчасне прийняття рішень щодо запобігання їх; формування розуміння критеріїв цінування здоров’я і життя як найважливішого, що є у людини.

DSC_0003(1) DSC_0033 DSC_0011

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »