Урок мужності

Начальник відділу молоді та спорту Конотопської міської ради Олександр Книжник та Дмитро Журавель, учасники бойових дій на Донбасі, з метою формування патріотичної свідомості, почуття відповідальності за безпеку життєдіяльності, удосконалення системи підготовки населення до дій в умовах терористичного акту провели урок мужності у ДПТНЗ «Конотопське професійно-технічне училище».

Колишні воїни продемонстрували склад бойової амуніції, зразки стрілецької зброї, засоби індивідуального захисту та зразки маскувального спорядження, пояснили основні принципи маскування на місцевості. Спираючись на свій військовий досвід, ознайомили учнів із правилами поведінки при виявлені вибухонебезпечних речовин та засобів, надання першої медичної допомоги при різних видах травм, що є актуальним у наш непростий час. А ще учням розповіли про основи поведінки в екстремальних та бойових умовах, продемонстрували ази роботи з пораненими.

Учні та педагогічний колектив дякують за надані поради та продемонстровані практичні навики дій у надзвичайних ситуаціях, сподіваються на подальшу співпрацю щодо національно-патріотичного виховання сучасної молоді.

DSC_3638

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »