Майстер-класи за професією «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування»

Проведення майстер-класів із використанням нових виробничих технологій і матеріалів стало ефективною формою передачі знань і умінь, обміну досвідом. Для майстрів виробничого навчання закладу та викладачів спеціальних дисциплін у Роменському вищому професійному училищі 17 квітня 2018 року проведено майстер-класи, основним завданням яких було поширення передового педагогічного досвіду та впровадження нових виробничих технологій за професією «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».

          Учні групи МС-1 (монтажник санітарно-технічних систем і устаткування) під час проведення майстер-класів демонстрували вміння працювати з новим сантехнічним обладнанням, матеріалами, супроводжуючи власні дії відповідними коментарями про види, призначення, правильне використання, правила безпеки праці при роботі. Усі технологічні прийоми чи їх елементи демонструвалися покроково з постійною акцентуацією уваги на застосуванні сучасного обладнання.

Учнями було показано майстер-класи з паяння мідних труб, монтажу умивальників різних модифікацій, встановлення радіаторів опалення (сталевих, біметалевих), зварювання поліетиленової труби діаметром 125 мм за допомогою стикового зварювального апарату.

Кожен охочий міг спробувати себе в ролі монтажника санітарно-технічних систем і устаткування, взявши участь у майстер-класі та виконавши завдання на запропонованому обладнанні сучасними інструментами та матеріалами, щоб «відчути» матеріал та інструмент власноруч.

Майстер виробничого навчання групи Володимир Кревсун, ураховуючи побажання присутніх, рекомендував навчальні посібники, інтернет–сайти, перелік матеріалів електронної бібліотеки навчального закладу з питань, що найбільше викликали інтерес.

При проведенні майстер-класів педагогічні працівники отримали цікаву й корисну інформацію про професію «Монтажника санітарно-технічних систем і устаткування», упровадження сучасних матеріалів та обладнання для виконання санітарно-технічних робіт, котра знадобиться їм у подальшій роботі.

????????????????????????????????????

DSC_0180 DSC_0191

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_0208

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »