Вітаємо з перемогою ученицю Конотопського професійно-технічного училища у Всеукраїнському творчому конкурсі!

Вітаємо Владлену Кисіль та майстра виробничого навчання Людмилу Кисіль з перемогою в номінації «Шануємо, поважаємо, пам’ятаємо» Всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, лист, вірш до мами – 2018». У Київському Палаці дітей та юнацтва під час церемонії нагородження 14 травня 2018 року Владлену відзначено грамотою та цінним подарунком.

Від Сумської області до організаційного комітету конкурсу було направлено 13 віршів, 10 малюнків та 8 листів із 12 закладів професійної (професійної-технічної) освіти.

З 2013 року за всебічної підтримки Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України та Міжнародної школи «Меридіан» Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» проводить творчий конкурс для учнівської молоді «Малюнок, вірш, лист до мами».

Щороку до участі у конкурсі надходить все більше і більше віршів, малюнків і листів, авторами яких є учні з різних куточків України. Цього року конкурс значно розширив свої географічні кордони, адже до участі в ньому долучилися учасники з інших держав світу.

Минулого року компетентне журі розглянуло 2765 малюнків, 2156 листів і 2744 вірші. На сьогодні кількість конкурсних робіт стрімко зростає, досягаючи майже 3-х тисяч у кожній категорії.

Влада1 IMG_20180226_103937

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »