VІІ Національний молитовний сніданок України

В Україні стало доброю традицією проведення щорічних Національних молитовних сніданків. Черговий VІІ Національний молитовний сніданок України відбувся 31 травня 2018 року в Міжнародному виставкому конгрес-центрі «Український дім» (м. Київ) у контексті відзначення 1030-ліття хрещення Київської Русі-України. Галина Докторович, заступник голови по реалізації Ухвал І Всеукраїнського з’їзду викладачів предметів та курсів духовно-морального спрямування, методист НМЦ ПТО у Сумській області, брала участь у заході.

На молитовному сніданку були присутні: Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-Міністр України Володимир Гройсман, Голова Ради Національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов, голови депутатських фракцій та об’єднань Верховної Ради України, міністри, голови обласних, районних державних адмінстрацій, об’єдних територіальних громад, відомі політики, представники, громадських та релігійних організації, волонтери, капелани, сім’ї загиблих воїнів АТО.

Основний меседж сніданку – духовне єднання і порозуміння провідних політиків, урядовців, дипломатів, релігійних лідерів у консолідації зусиль щодо впровадження духовних та моральних принципів для економічного та політичного становлення України. Адже саме християнські цінності залишаються запорукою моралі та злагоди у суспільстві, а Божі заповіді є надійним фундаментом для того, щоб будувати успішну Україну.

По закінченню молитовного сніданку відбувся Всеукраїнський форум «Реформація суспільства» з нагоди 10-річчя Міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради України «За духовність, моральність і здоров’я України», на якому сплановано стратегію подальших дій у популяризації та зміцненні традиційних духовних і моральних цінностей та їх подальшу інтеграцію у суспільне життя України. На секційному засіданні форуму Галина Докторович виступала з доповіддю «Стан, проблеми та перспективи впровадження предметів та курсів духовно-морального спрямування в закладах освіти».

Учасники та присутні заходів твердо вірять, що з допомогою Господа, щирої молитви укріпиться наша віра, а душі сповняться світлом і добром, ми об’єднаємося і подолаємо усі виклики і випробування, які нині постали перед українським народом.

20180531_101637 20180531_105301 20180531_111851

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »