Вітаємо «мушкетерівську» четвірку знавців української мови!

Тетяна Глушко, учениця ДНЗ «Сумське ВПУ будівництва та автотранспорту»,  Богдан Панов, учень ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»,  Вікторія Яковенко, учениця ДНЗ «Шосткинський центр ПТО»,  Олена Матлай, учениця ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» — отримали високий рівень знань у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови.

Вітаємо наших учнів із високими досягненнями в зовнішньому незалежному оцінюванні! Нехай ця перемога стане першою сходинкою до успіху в майбутньому.

Якщо ця подія стала приємним сюрпризом для цьогорічних випускників та їхніх наставників, то для учнів, які завершуватимуть навчання наступного  року, це буде доброю мотивацією до покращення результатів.

У зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови 22 травня 2018 року брали участь 1465 учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Усім учасникам результати тестування з цього предмета зараховуються як оцінка за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти.

Публикация1

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »