Шосткинське ВПУ ярмаркує в Новгороді-Сіверському

Шосткинське вище професійне училище взяло участь у Ярмарці професій, ініційованій районною філією Чернігівського обласного центру зайнятості, що відбулася в м. Новгород-Сіверський.

На зустріч з’їхалися представники закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти північного регіону, батьки, учні шкіл і молодь.
Творча група училища у складі заступника директора з навчально-виховної роботи Наталії Скоморохи, майстра виробничого навчання Наталії Щасної, художнього керівника Наталії Дячок надала випускникам та учням повну інформацію про заклад: умови вступу, соціальний захист, проходження практики, працевлаштування тощо. Було зазначено, що висококваліфікований креативний педагогічний колектив дбає про професійну освіту, гармонійний розвиток учнівської молоді, формує нову генерацію українців. З переглянутих відеороликів присутні мали змогу віртуально насолодитися екскурсією по закладу, стати учасниками майстер-класів із професій, поринути в життя учнів Шосткинського вищого професійного училища.

Маємо надію, що після даної зустрічі, лави учнівської родини училища на наступний рік поповняться новими учнями з Новгород-Сіверського регіону.

IMG_7625 IMG_7637 IMG_7663

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »