Зустріч із меценатами Канадійського благодійного фонду

Сьогодні надзвичайно важливим для українців є збереження миру і, звісно ж, толерантність, терпимість та повага один до одного, до національних меншин, які проживають в Україні. Питання українсько-єврейских відносин від історичного минулого до сьогодення було обговорено 16 жовтня 2018 року під час Міжнародного семінару з теми «Міжетичні відносини: історія, сьогодення, перспективи» проведеного на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
Професор історії та політології Торонтського університету (Канада) Павло-Роберт Магочій під час виступу з питання українсько-єврейських зв‘язків від давнини до сьогодення презентував свою книгу «Євреї та українці. Тисячоліття співпраці».
Регіональний менеджер Канадійського благодійного фонду «Українсько-єврейська зустріч» Владислав Гриневич розповів про українсько-єврейські відносини на сучасному етапі, а це: наукові та освітні ініціативи, дослідження і публікації, міжнародні наукові конференції, презентації книжок, аудіо/візуальні мистецтва, різноманітні стаціонарні та мобільні виставки, культурно-мистецькі заходи.
У рамках семінару діяла виставка «Наші історії неповні одна без одної», яка особливо зацікавила учасників заходу.
Представники Канадійського благодійного фонду «Українсько-єврейська зустріч» подарували учасникам заходу комплект книг.

IMG_20181016_124324 IMG_20181016_112234

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »