Молоді педагоги професійної підготовки пішли до Школи молодого педагога

Сумський хіміко-технологічний центр ПТО 25 жовтня 2018 року радо зустрів відвідувачів Школи молодого педагога професійної підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Навчання у Школі проводили заступник директора з методичної роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Віктор Скиба та методисти Олена Темченко, Віта Лубинець та Єлизавета Ященкова.

Увагу молодих педагогів було акцентовано на питаннях:

  1. Складання робочих навчальних та освітніх програм відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу.
  2. Вимоги щодо ведення навчально-плануючої документації.
  3. Поурочно-тематичне планування з предметів професійно-теоретичної підготовки.
  4. Критерії оцінювання навчальних досягнень учнів.

Молоді педагоги відпрацювали набуті теоретичні знання на практичній частині засідання: складали зведену таблицю відповідності професійних компетентностей навчальним предметам, поурочно-тематичний план з навчальної дисципліни, заповнювали журнал обліку теоретичного навчання, розробляли критерії оцінювання навчальних досягнень учнів.

Підбиваючи підсумки засідання Школи, молоді викладачі дійшли висновку, що підвищення професійної компетентності педагога – запорука підвищення якості освіти.

З матеріалами засідання Школи молодого педагога професійної підготовки можна ознайомитися на сайті НМЦ ПТО у Сумській області в розділі «Кабінет професійної підготовки. Секція молодого викладача та майстра».

DSC_0143

????????????????????????????????????IMG_20181025_113115IMG_20181025_113141IMG_20181025_113206

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »