Молоді педагоги підвищують професійну майстерність

Шлях педагога схожий на гору з крутими сходинками до вершини. Щоб допомогти молодому майстру виробничого навчання адаптуватися, знайти свій стиль у роботі, залишитися у педагогіці, подолавши ці східці, створена Школа молодого педагога професійної підготовки. У ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» 13 листопада 2018 року на перше засідання Школи завітали 13 молодих фахівців закладів професійної освіти регіону: ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО», ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну», ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу».

Під час засідання Школи обговорили алгоритм складання робочих навчальних та освітніх програм з виробничого навчання відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти, питання планування та обліку освітнього процесу в закладах професійної освіти.

Молоді педагоги відпрацювали набуті теоретичні знання на практичній частині засідання: склали зведену таблицю відповідності професійних компетентностей навчальним предметам, робочу навчальну програму з виробничого навчання, розробили переліки навчально-виробничих робіт, плани уроків виробничого навчання, критерії оцінювання навчальних досягнень учнів.

Наступне засідання Школи відбудеться 15 листопада 2018 року в ДПТНЗ «Сумський центр ПТО».

DSC04058 DSC04060

DSC04065 (1)

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »