Ігри Патріотів

Фізична підготовленість підростаючого покоління, популяризація здорового способу життя, розвиток  почуття патріотизму, готовності  стати в потрібний  час  на захист Вітчизни стоїть  на  часі.

Для реалізації вищезазначених завдань за ініціативи ГО ВСК «Патріот» підтримки Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області 17 січня 2019 року проведено щорічні «Ігри Патріотів».

В урочистостях з нагоди відкриття «Ігор Патріотів» у 2019 році взяв участь голова обласної ради Володимир ТОКАР, який зазначив, що саме такі змагання дають можливість молодим людям розвиватися, демонструвати свою готовність до захисту кордонів України.

На заході були присутні представники військових частин, воїни, що брали участь в операції об’єднаних сил, представники громадськості, директори закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти.

Сім команд демонстрували свою підготовленість у спритності, швидкості, вправності, влучності, силі, витривалості в  конкурсах, естафетах, змаганнях.

Перемогу та перехідний кубок «Ігор Патріотів» виборола команда Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г.Харитоненка, друге місце посіла команда ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну».

Вдалий старт спортивно-розважальних, патріотичних заходів «Ігри Патріотів» у 2019 році для учнів професійних (професійно-технічних) закладів дає надію на нові перемоги, здобутки, звершення.

viber image5 viber image4 viber image8 viber image1

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »