Вітаємо Конотопський професійний ліцей із 75-річним ювілеєм!

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області щиросердечно вітає педагогічний та учнівський колективи Конотопського професійного ліцею з 75-річним ювілеєм!

 У далекому 1944 році на базі школи ФЗО у 4-х кабінетах навчалося 225 учнів. За роки історії заклад профтехосвіти забезпечив якісну підготовку та випуск 15 тисяч  висококваліфікованих робітників для сфери послуг.

 Сьогодні заклад гарантує високу фахову підготовку, сучасний сервіс та незабутні учнівські роки! Творча, самовіддана праця 22 педагогічних працівників заслуговує щирої поваги та зміцнює віру в те, що попереду тільки нові професійні досягнення. 

 Бажаємо колективу працівників – бути командою однодумців, професіоналами своєї справи, учням – стабільно високих показників у навчанні та громадському житті, можливості реалізувати свої здібності, стати висококваліфікованими фахівцями, справжніми громадянами своєї Батьківщини.

 Зичимо всім миру, щастя, добра, благополуччя, педагогічного натхнення, творчої наснаги, душевної злагоди! Хай щедра доля дарує колективу працівників відчуття людської професійної значущості! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »