Разом для найкращого Інтернету

Під таким гаслом та з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів, 5 лютого 2019 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day).

ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» відзначив цей день разом з усім світом і долучився до онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

У кабінетах з комп’ютерною технікою заздалегідь були розміщені інформаційні плакати, на яких вказані контакти гарячої лінії правової та психологічної допомоги дітям та пам’ятки «Безпечний Інтернет».

Учні групи 08-18 (професія «Секретар керівника») приєдналися до Всеукраїнського онлайн-уроку із нагоди Дня безпечного Інтернету 2019, під час якого обговорювалися такі питання: «Кібер-атаки та інтернет-шахрайство», «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей».

Учасники онлайн-уроку отримали доступ до курсу Мережної академії Cisco «Вступ до кібербезпеки», можливість перевірити свої здібності до здобуття професії аналітика з кібербезпеки, а також можливість поставити запитання експертам.

 SID2019_Ukraine_betterinternetcentre 20190205_125904

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »