Нагороди талановитим учням від обласної влади

У приміщенні зали засідань Сумської обласної ради голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко 20 лютого 2019 року вручив стипендії 45 обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань, активістам учнівського самоврядування закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти області.

Серед стипендіатів – сім учнів зі складу здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти:

Самоха Роман, державний професійно-технічний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти»;

Матвєєва Софія, державний навчальний заклад «Білопільське вище професійне училище»;

Яковенко Єлізавета, державний професійно-технічний навчальний заклад «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну»;

Расенко Микола, державний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»;

Матвієнко Олексій, державний професійно-технічний навчальний заклад «Роменське вище професійне училище»;

Стріжакова Яна, державний навчальний заклад «Глухівське вище професійне училище»;

Приходько Ольга, державний навчальний заклад «Сумське міжрегіональне вище професійне училище».

Вітаючи стипендіатів, Микола Клочко зазначив: «Ваші досягнення свідчать про те, що ви – цілеспрямовані, успішні, наполегливі. І стипендії, які ми сьогодні вам вручаємо, сподіваюся, будуть стимулювати вас мотивовано працювати й надалі».

Очільник області підкреслив, що це заслужений успіх не тільки самих учнів, але й батьків та педагогічних працівників, побажав молоді Сумщини працювати й далі над розвитком особистості, рухатися постійно вперед і реалізовувати власні творчі ідеї заради підняття іміджу рідної Сумщини та України.

У відповідь зі словами вдячності до голови Сумської обласної державної адміністрації, наставників та батьків звернувся учень Роменського вищого професійного училища Матвієнко Олексій: «Дякую, що Ви підтримуєте учнівську молодь, заохочуєте нас до нових творчих досягнень. Я пишаюся тим, що навчаюся в закладі професійної освіти, де здобуваю робітничу професію. Я переконаний, що висококваліфіковані робітники – це і є майбутнє України!». 

Стипендіати голови Сумської обласної державної адміністрації протягом року щомісячно будуть отримувати 1050 гривень.

Вітаємо золотий фонд професійної освіти Сумщини!

viber image 2019-02-20 , 14.50.13viber image 2019-02-20 , 14.49.2914.49.31 viber image 2019-02-20 , 14.49.30

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »