Заключний етап конкурсу «Учень року» серед учнів державних професійно-технічних навчальних закладів

18-19 травня 2017 року на базі державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопське вище професійне училище» (м. Конотоп, вул. 6-го Вересня, 1) відбудеться заключний етап конкурсу «Учень року» серед учнів державних професійно-технічних навчальних закладів Сумської області та м. Чернігів, м. Сміла (Черкаська область),  м. Рубіжне (Луганська область).

Конкурс проводиться з метою створення умов для виявлення обдарованої молоді серед учнів професійно-технічних навчальних закладів і надання їй підтримки у творчому, інтелектуальному, духовному і фізичному розвитку, зміцнення партнерських відносин, взаємного збагачення, обміну інформацією, поширення позитивного досвіду інноваційних технологій між різними професійно-технічними навчальними закладами України.

Передбачається урочисте відкриття та закриття конкурсу,  проведення конкурсів: «Дозвольте відрекомендуватися. Мій навчальний заклад і моя майбутня професія», «Світ моїх захоплень», творча робота, на кращий нарис, листівку, власний вірш з  теми: «Моя країна — Україна. І в серці, і в житті єдина!».

         Початок урочистого відкриття конкурсу 18 травня  о 9.00; урочисте закриття  — 19 травня о 16.30.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »