Проведено вебінар з питань організації навчально-виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах

2 червня 2017 року проведено вебінар з питань організації навчально-виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах. У вебінарі взяли участь методисти Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області та заступники директора ПТНЗ з навчально-виробничої, навчально-методичної роботи (методисти).

Віктор Скиба, виконуючий обов’язки директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, зупинився на питанні щодо особливостей складання і погодження робочих навчальних планів на 2017-2018 н. р. Він визначив основні вимоги до термінів та форми надсилання електронних версій навчальних планів.

З питанням «Заміна бланків ліцензій на освітню діяльність у сфері професійно-технічної освіти на безстрокові» учасників вебінару ознайомила Єлизавета Ященкова, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області.

Іриною Смирновою, методистом Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, підведено підсумки участі професійно-технічних закладів у моніторингу професійних очікувань та профорієнтаційних потреб учнів ПТНЗ Сумської області.

IMAG1098 IMAG1099

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »