Професійна підготовка

Науково-практичні й методичні матеріали для сфери професійної освіти і навчання, розроблені ЛЗСПОН Інституту ПТО НАПН України

Методичні рекомендації ведення журналу виробничого навчання

Методичні рекомендації та напрацювання для педагогічних працівників професійної підготовки

Збірник рецептур сучасних українських страв та десертів Сумщини

Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету Устаткування підприємств харчування»професія «Кухар» 

Програма факультативу «Безпека харчування»

Методичні рекомендації ведення журналу виробничого навчання

Методичні рекомендації та напрацювання для педагогічних працівників професійної підготовки

Робочий зошит з професійної підготовки з професії «Лицювальник-плиточник» 

Методичні рекомендації «Планування виробничого навчання
в професійно-технічних навчальних закладах»

Вимоги до закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, та кваліфікаційних вимог до спеціалістів, які здійснюють таку підготовку

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо запровадження Типових навчальних планів та Типових програм професійно-технічного навчання для загальноосвітніх навчальних закладів та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів.

Методичні рекомендації «Система роботи методичних комісій ПТНЗ»

Презентація «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Робочий зошит технологія приготування  їжі з основами товарознавства»

Методичні рекомендації «Організація, планування та контроль навчально-виробничого процесу старшого майстра (завідуючого відділенням) ПТНЗ»

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Print this pageEmail this to someone
Яндекс.Метрика