Проект «Змінимо майбутнє на краще» обговорили лідери Центрального округу

 З метою обговорення проекту «Змінимо майбутнє на краще» 29 листопада 2017 року в Путивльському професійному ліцеї збиралися лідери учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Центрального округу.

Учні ліцею для лідерів учнівського самоврядування приготували святковий концерт. Маргарита Лупинос, заступник директора з навчально-виховної роботи, вітала учасників заходу.

Вела збори Анастасія Корцигіна, Віце-президент обласної ради лідерів учнівського самоврядування ПТНЗ Сумської області, учениця Путивльського професійного ліцею, яка закликала лідерів до спільної співпраці, побажала натхнення та впевненості у власних починаннях.

Юлія Сидоренко, практичний психолог ліцею, провела з учасниками практичне заняття «Лідер та лідерство», де кожен мав змогу ближче познайомитись один з одним, розкрити свої здібності та поспілкуватися у приємному колі друзів.

Під час обговорення проекту «Змінимо майбутнє на краще» активісти запропонували власні ідеї щодо змін майбутнього: перехід на альтернативні види палива, розробка та апробація програми з профілактики тютюнокуріння в учнівському середовищі, формування в молоді навичок здорового способу життя, збільшення кількості зелених насаджень, заборона вирубки лісів, заклик до миру тощо.

Якщо ти справжній лідер – не смієш   відступати,

Ти мусиш вести за собою, вірити, знати, йти.

Щоб запалити інших – мусиш і сам палати

Й наперекір невдачам – рухатись до мети!

DSC02929 DSC02916 DSC02936

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »