Проведена апробація тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з української мови

У ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти», ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», які є пунктами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, Українським центром оцінювання якості освіти спільно з Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти, Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти 05 грудня 2017 року проведено апробацію тестових завдань з української мови.

У заході брало участь 50 учнів ІІІ курсу, які у 2018 році будуть складати державну підсумкову атестацію з української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Апробаційне тестування тривало 45 хвилин.

Бланки відповідей направлені до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Результати апробованих тестових завдань будуть надіслані до навчальних закладів у кінці грудня 2017 року. 

Експеримент, у якому брали участь учні професійно-технічної освіти, унікальна можливість майбутнім випускникам перевірити свої знання, навчитися правильно розраховувати час, працювати з тестовими завданнями, налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання, щовідбудеться у травні 2018 року.

IMG_3771DSCN6706

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »