Тиждень права в закладах професійної освіти Сумщини

Щороку на початку грудня в кожному навчальному закладі проводиться Тиждень права, присвячений Загальній декларації прав людини, прийнятій і проголошеній 10 грудня 1948 року Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних націй.

У рамках Всеукраїнського тижня права заклади професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області провели заходи:

бесіди «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх», виховні години «Права дитини – права людини», «Я –громадянин правої держави»;

ігри, вікторини, конкурси «Юридичний КВК», «Найрозумніший»;

конкурс агітбригад «Право і закон».

З метою виявлення та стимулювання творчо обдарованої молоді, зацікавленої у правовій діяльності, стимулювання до прояву активної життєвої позиції в закладах професійної освіти проведені зустрічі з провідними юристами області, засідання у форматі «круглого столу» «У світі юридичних професій», дискусії, полеміки щодо проблемних питань із захисту прав людини та захисту прав внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції.

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти взяли участь у Всеукраїнському конкурсі учнівських есе «Права людини крізь призму  сучасності».

Під гаслом «Я маю право» організовані виставки наукової та науково-публіцистичної літератури, періодичних видань, оформлено тематичні стенди «Закон один для всіх».

Більше за посиланнями:

http://svesa-pal.sumy.sch.in.ua/news/id/387

http://vpu-41.at.ua/news/tizhden_prava_u_vpu/2017-12-08-362

http://scpto.sumy.ua/294-vchimosya-pravomirnoji-povedinki.html

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »