Обговорили актуальні питання члени творчої групи з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

Члени творчої групи з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»   13 грудня 2017 року зібралися на чергове засідання для обговорення нагальних питань щодо розробки та впровадження робочої навчальної програми виробничого навчання й детальної програми з виробничої практики за Державним стандартом на модульно-компетентнісній основі.

Тетяна Сікірніцька, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, координатор творчої групи, підбила  підсумки роботи членів творчої групи з зазначеного питання  та звернула увагу на необхідності урахування регіонального компоненту при складанні навчально-плануючої документації майстра виробничого навчання.

Під час online-спілкування були розглянуті питання щодо якісного комплексно-методичного забезпечення предметів і професії, а саме, розробки та  використання  письмового інструктування на уроках виробничого навчання і при проведенні лабораторно-практичних робіт.

Олексій Крикунов, старший майстер виробничого навчання ДПТНЗ «Лебединське ВПУ лісового господарства», акцентував увагу на детальній програмі  виробничої практики щодо оволодіння операціями, способами та видами робіт, які повинен виконувати тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва.

У ході засідання члени творчої групи також обговорили завдання для учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »