Поспішай творити добро!

Представники учнівського самоврядування Конотопського професійно-технічного училища та Конотопського вищого професійного училища  4 грудня 2017 року разом із практичним психологом Самофаловою Л.Л. та соціальним педагогом Романюк О.М. відвідали Конотопський  благодійний фонд «Серця любові» для тяжкохворих дітей та їх сімей, де мали змогу поспілкуватися, погратися з дітками, вручити їм подарунки та солодощі.

Дуже зворушливо було бачити щирі посмішки на обличчях дітей та їх батьків. Представники училищ надзвичайно раді, що змогли подарувати їм частинку свого тепла. Щороку, відвідуючи фонд, наші благодійники спостерігають наскільки швидко дітки зростають, як вони розвиваються та прагнуть пізнавати нове. «Заради посмішки кожного з них ми ладні зрушувати гори», – зазначають працівники психологічної служби училищ. «Так приємно проводити з дітками час, адже вони такі веселі, позитивні. Нам варто задуматись про те, що в житті найважливіше», – кажуть представники самоврядування.

Під час благодійної зустрічі панувала атмосфера свята, добра та затишку. Щира подяка адміністрації, усім працівникам та вихованцям закладу за те, що завжди раді підтримати учнівську ініціативу. Тож, давайте творити добро разом!

HCn8dipXjCs

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »