Всеукраїнський EdCamp Linguist Positive Change

Методист НМЦ ПТО у Сумській області Ольга Смоленко 01 березня 2019 року взяла участь в наймасштабнішій події для викладачів англійської мови в Україні – конференції EdCamp Linguist Positive Change, проведеній компанією «Лінгвіст» за підтримки Міністерства освіти і науки України, посольства Великобританії в Україні, спільно з трьома провідними видавництвами Cambridge University Press, National Geographic Learning, MM Publications, Collins ELT на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.

У заході взяло участь близько 500 представників освітянської галузі України.

Спікери із різних куточків світу та України провели експертні сесії на корисні та цікаві теми, надали практичні поради щодо викладання англійської мови в умовах сьогодення.

Досвідом викладання іноземної мови ділилися:

John Hughes, викладач англійської мови з Оксфорда, представник видавництва National Geographic Learning;

Anne Robinson, викладач англійської мови, представник видавництва Cambridge University Press;

Angela Konstance,викладач англійської мови з Австралії, представник видавництва MM Publications.

Під час експертної паралелі керівник волонтерів Корпусу Миру, викладач з Нью-Йорку Emile Gable розвінчав міф, що читання на занятті – це нудно.

Під час заходу працювала виставка літератури для вивчення іноземних мов від провідних видавництв – навчальні курси, граматики, словники, матеріали для підготовки до іспитів, методична література, книги з країнознавства, ділового мовлення, адаптована література, інтерактивні матеріали.

Наприкінці заходу під час засідання у форматі «круглого столу» учасники конференції зазначили, що «ефективність комунікативно спрямованого навчання іноземних мов у закладах освіти залежить від бажання та здатності викладачів скористатися позитивним досвідом зарубіжних партнерів. Завдяки підготовці висококваліфікованого викладача іноземної мови учні досягнуть гармонійного розвитку і стануть повноправними членами сучасного суспільства».

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »