На базі Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу 05 березня 2019 року розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій «Кухар» та «Офіціант».
У конкурсі з професії «Кухар» беруть участь переможці І етапу із 18 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини, з професії «Офіціант» – із 2.
У рамках першого дня змагань учасники продемонструють професійні вміння та навички практичного туру.
Наступного дня конкурсанти виконають тестові завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки на персональних комп’ютерах.
Бажаємо учасникам успіхів, перемог та впевненості у власні сили. Нехай переможе найкращий!