Розпочав роботу другий центр розвитку професійної кар’єри в закладах професійної освіти Сумщини

Продовжується реалізація проекту Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області «Створення центрів розвитку професійної кар’єри у ЗП(ПТ)О».

Сьогодні урочисто відкрився Центр розвитку професійної кар’єри на базі Державного навчального закладу «Шосткинський центр професійно-технічної освіти». Під час відкриття центру 12 березня 2019 року проведено лайф-коучинг «Успішні люди – успішна країна», де обговорено питання дієвої співпраці міської влади міста Шостка, НМЦ ПТО у Сумській області, закладів освіти та соціальних партнерів, окрему увагу приділено вдосконаленню вмінь та навичок випускників шкіл і закладів професійної (професійно-технічної) освіти з питань світу професій та секретів працевлаштування.

Лайф-коучинг розпочався засіданням у форматі «круглого столу» за участю директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Наталії Самойленко, заступника міського голови Шосткинської міської ради Ніни Сиваєвої, директора державного навчального закладу «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» Тетяни Лазарєвої, директора Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Людмили Кошик. Учасники зустрічі обговорили алгоритми тісної співпраці всіх, хто причетний до вдосконалення профорієнтаційної роботи з учнями.

Педагогами Шосткинського центру професійно-технічної освіти проведено тренінгові заняття для випускників закладу 2019 року за локаціями: «Набуття навичок пошуку роботи», «Правила складання резюме», «Співбесіда з роботодавцем».

Пригодницький квест, проведений заступником директора з навчально-виховної роботи Шосткинського центру професійно-технічної освіти Оленою АФАНАСЬЄВОЮ, дав можливість випробувати себе в ролі фахівців із цілого спектру світу робітничих професій. Школярі захоплено мандрували «Країною майстрів», побувавши в ролі перукарів та манікюрників, працювали касирами в майстерні продавців, у навчальному ресторані стали учасниками майстер-класу зі складання святкових серветок. У кондитерській замішували тісто та виготовляли булочки. У кабінеті інформаційних технологій узяли участь у вікторині та продемонстрували свої знання з інформатики. 

Адміністрація Шосткинського центру професійно-технічної освіти запрошує учнівську молодь та всіх бажаючих на екскурсії, квести, коучинги в Центр розвитку професійної кар’єри закладу.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »