Готуємось до ЗНО дистанційно: п’ятий день – математика

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області спільно із Сумським державним університетом продовжив онлайн-спілкування на вебінар-платформі ZOOM: п’ятий вебінар проведено 06 травня 2020 року для викладачів математики. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти області із 1407 випускників планують складати ДПА у формі ЗНО з математики 429 учнів (30,5%) із 24 закладів освіти.

Модератор заходу Валентина ЛАБУДЬКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області, Юрій ЗИМАК, директор центру доуніверситетської освіти Сумського державного університету, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики, Юлія КРАВЧЕНКО, кандидат фізико-математичних наук, старший викладач кафедри математичного аналізу і методів оптимізації Сумського державного університету розглянули питання «Особливості проведення ЗНО-2020 з математики», у рамках якого звернули увагу на особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році, ознайомили з методичними матеріалами щодо підготовки до ЗНО. Під час спілкування були розглянуті основні помилки, допущені учнями при складанні ЗНО в попередні роки.
Практичним досвідом щодо застосування сучасних технологій дистанційного навчання в процесі підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання в умовах карантину поділилися:
Галина ЯКОВЕНКО, викладач математики ДПТНЗ «Синівський ПАЛ»;
Віта ОВСІЄНКО, викладач математики ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну»;
Ілона МІНЕНКО, викладач математики ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО».
За результатами вебінару кожен викладач отримав завдання: підготувати майстер-клас «Робота з учнями в умовах дистанційного навчання» з використанням сучасних освітніх технологій.
Матеріалу вебінару розміщено в блозі «Інтеграл» на сторінці «Дистанційне навчання».

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »