Розпочалось чергове навчання тренерів –майстрів виробничого навчання кулінарного профілю

У рамках швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» 11 майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини з 10.07.2024 до 31.07.2024 розпочали заняття за програмою «Навчання тренерів – майстрів виробничого навчання та проведення просвітницьких профорієнтаційних заходів для учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти», що реалізується Громадською організацією «Cult Food» у рамках проєкту «Реформа шкільного харчування».

 Перший теоретичний етап навчання відбудеться у форматі онлайн.

За результатами тестування, у серпні 2024 року, відбудеться другий очний етап практичного навчання на базі кулінарних хабів у Київській та Одеській областях.

Тренери  – «агенти змін», які успішно пройдуть практичну підготовку,  набуті професійні компетентності передадуть своїм колегам – майстрам виробничого навчання та кухарям шкільних їдалень закладів освіти області.

.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »